Velkommen til våre hestekurs

 

Treningslære hest

Dette nettkurset er for alle som driver med konkurranseridning/løpshest, terapeuter som vil ha mer kunnskap, deg som jobber med hest og ikke minst for alle som er interessert i temaet.

Les mer

Anatomi/fysiologi hest

Dette nettkurset er for alle som driver med hest - spesielt de som driver med konkurranseridning/løpshest, terapeuter som vil ha mer kunnskap, deg som jobber med hest og ikke minst for alle som er interessert i temaet. Kurset er godkjent som forkunnskap for enkelte andre kurs/studier.

Les mer

Stretching av hest

Her får du vite alt som trengs for å utføre stretchingen trygt og riktig. Mange får ikke fullt utbytte av stretchingen fordi man ikke har lært teorien bak - her får du alt!

Les mer

Hestemassasje for husbruk

Gi hesten din den regelmessige oppfølgingen den trenger! Bare DU kjenner hesten din godt - bli kjent med kroppen dens også slik at du kan oppdage ting på et tidlig tidspunkt! 

Hesten din kommer til å elske massasje!

Les mer

Eteriske oljer for dyr

Eteriske oljer er i utgangspunktet ikke spa og velvære, men sterkt konsentrerte urter med mange bruksområder! Kunnskapen om eteriske oljer på dyr er liten i Norden, og vi er glade for å kunne gi deg tilbud om unik kunnskap om dette på kurset. 

Les mer

Journalføring for dyrebehandlere

I dette kurset får du som dyrebehandler det som skal til for å føre en god journal og føre journaler etter loven. 

Les mer

Hestens triggerpunkter

Dette er et nettkurs for deg som ønsker å lære mer om hvordan du kan behandle en hest gjennom påvirkning av dens triggerpunkter.

Les mer

Laser på DYR

Onlinekurset "Laserterapi på dyr" tar for seg alt du trenger å vite for å bli en trygg laserterapeut! 

Les mer

Elite Hesteeier

BETATESTKURS ÅPENT NÅ!

For deg som er opptatt av at hesten din skal ha det bra og som vil få kunnskap du ikke får mange andre plasser :-) Les mer!

Les mer

Add a title

I kurset elektroterapi for dyr får du en god intro i å kunne bruke TENS, elektromagnetiske magneter, magneter, ultralyd og elektroterapi på akupunkturpunkter

Les mer

Add a title

Use this text to describe your feature in detail. Visitors enjoy reading well written, descriptive copy about specific features of your product.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.